Skip to content

Els nostres serveis

La nostra experiència ens avala com a especialistes en tota la cadena de producció del servei de restauració.

Serveis principals

Altres serveis

T’oferim el servei que necessites

Cuina in-situ

Gestionem de forma integral la cuina de qualsevol equipament. El nostre personal s’encarrega de planificar els menús, gestionar l’estoc i elaborar els plats a les mateixes instal·lacions.

gestió cafeteries i restauració

Proveïm i gestionem cafeteries i restaurants de tot tipus d’equipaments, des d’hospitals a centres culturals o clubs esportius.

Catering  esdeveniments

Oferim una proposta diferenciada per a esdeveniments diversos. Coffee breaks, còctels, dinars o sopars... Sigui quina sigui la idea que tens per obsequiar els assistents del teu esdeveniment, la podem fer realitat.

PROVEÏDOR INTEGRAL

Et proporcionem tot el que necessites per oferir el teu servei de restauració: matèries primeres, productes de neteja... I també posem a la teva disposició l’assessorament en l’àrea de Dietètica-Nutrició i Gestió de Compres.

Cuines centrals

Disposem de cuines centrals on elaborem els menús, que posteriorment transportem mantenint la temperatura òptima i totes les seves qualitats. Una solució pensada per als equipaments sense espai de cuina o per fer-la més eficient.

vending

Gestionem la instal·lació de les màquines de vending i t’oferim assessorament sobre les últimes tendències del sector perquè puguis incloure els productes que busquen els usuaris.

Delivery

Entre les solucions per a empreses, oferim el servei delivery perquè els treballadors que ho desitgin puguin encarregar diàriament els seus àpats per consumir-los al lloc de treball.

TAKE AWAY

Disposem de formats de presentació per emportar, que permeten agilitzar la gestió de cafeteries i restaurants. Prioritzem el packaging reutilitzable i reciclable.

consultoria

Posem la nostra experiència i coneixement al teu abast. Tots els nostres serveis inclouen un assessorament personalitzat per trobar les solucions que més s’escauen en cada cas.

Disseny d’instal·lacions

Ens adaptem a qualsevol necessitat i espai. Per això comptem amb especialistes per dissenyar i realitzar tot tipus d’instal·lació, des de la cuina a espais de menjador i cafeteria.

Si vols saber més sobre els nostres serveis, omple el formulari de contacte.

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!