Skip to content

Empreses

Alimentant el talent

Concebem la cafeteria-restaurant de l’empresa com un espai al servei del personal; un lloc on trobar una oferta gastronòmica variada per poder menjar de forma saludable durant la setmana, però també un espai diferent on treballar les idees. Els nostres menjadors són llocs on s’uneixen el bon menjar i el talent de l’empresa.

El teu menjador, la teva imatge

El menjador de l’empresa també s’ha de basar en els valors d’aquesta i és important tenir cura de la qualitat del menjar, del servei i del disseny de l’espai. Entenem que l’empresa vetlla en tot moment pel benestar dels treballadors i per això el menjar que s’ofereix al seu menjador ha de ser una font de salut i gaudi.

Food&Talent

Hem creat el concepte Food&Talent que consisteix en crear zones polivalents dins la cafeteria-restaurant perquè l’entenem com un espai on es reuneixen el talent de l’empresa i el menjar. Aquestes zones estan pensades per promoure la comunicació i el team building. A més hi ha espais on es poden realitzar reunions d’equip o rebre visites. Tot acompanyat d’una oferta gastronòmica variada i saludable. 

Digitalització

Proporcionem eines de comunicació digital entre Arcasa i l’empresa i també amb els treballadors. Comptem amb pantalles informatives i aplicacions on es poden consultar els menús, els al·lèrgens i la informació nutricional, així com fer comandes i encàrrecs take away. A més, hi ha la possibilitat de connectar les nostres aplicacions amb les de l’empresa. 

Dinamització del servei

Tenim en compte el treball que es realitza a cada empresa i adaptem l’oferta a les seves necessitats, sempre seguint criteris d’alimentació saludable. Proposem diferents formats de presentació i opcions de menú i de plats. També oferim la possibilitat d’organitzar jornades gastronòmiques especials i elaborar menús temàtics.

Els nostres serveis

Els nostres compromisos

Si vols saber més sobre els nostres serveis per a empreses, omple el formulari de contacte.

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!