Skip to content

Centres hospitalaris

Més de 35 anys donant servei a centres hospitalaris

A Arcasa comptem amb una llarga experiència en la gestió dels serveis de restauració d’hospitals. La nostra trajectòria ens ha permès ser especialistes del sector i per això podem oferir les solucions més eficients per a cada centre. El nostre objectiu és oferir un menjar bo i saludable que s’adapti a les necessitats de cada persona. 

Alimentació a pacients

L’equip de nutrició d’Arcasa, en col·laboració amb el personal de l’hospital, s’encarrega d’elaborar els menús adaptats per a cada pacient, tenint en compte les patologies, intoleràncies i al·lèrgies, a més del seu valor nutricional i les seves qualitats organolèptiques. El nostre objectiu és que puguin gaudir d’un menjar saludable i que aquest contribueixi al seu benestar.

Menjador dels equips sanitaris i de suport

Per al personal que menja diàriament al centre hospitalari, proposem una oferta gastronòmica variada, equilibrada i de qualitat. A través de l’alimentació volem contribuir al benestar dels professionals que vetllen per la salut de tothom.

Cafeteries 5 moments

Amb l’objectiu de fer més acollidores les cafeteries dels centres hospitalaris, Arcasa va crear el concepte 5 MOMENTS, amb una oferta gastronòmica adreçada a satisfer les necessitats dels diferents moments del dia en què es pot necessitar el servei d’una cafeteria. A més de la nostra proposta d’alimentació, oferim un espai agradable i confortable que facilita la comunicació.

Vending

Amb la voluntat d’oferir la màxima diversitat en la nostra proposta d’alimentació, incloem en les màquines de vending opcions saludables i sense gluten.

Els nostres serveis

Els nostres compromisos

Si vols saber més sobre els nostres serveis per a centres hospitalaris, omple el formulari de contacte.

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!