Skip to content

Centres educatius

Fem créixer el teu Espai Migdia

Oferim una gestió integral de l’Espai Migdia, que inclou el plantejament i l’elaboració dels menús seguint els criteris de qualitat i nutritius propis d’Arcasa, a més de la realització d’activitats perquè els infants puguin seguir desenvolupant el seu potencial durant aquest espai de temps.

Alimentació equilibrada i adaptada

Basem els menús en l’alimentació mediterrània i els productes de proximitat i de temporada, per oferir als infants plats equilibrats que els aportin tots els nutrients que necessiten.
Tanmateix, ens adaptem a les necessitats de cada alumne, tenint en compte les al·lèrgies i intoleràncies, les tradicions religioses i els hàbits nutricionals de les famílies.

Informació als pares i a l’escola

Posem a disposició dels pares i de la direcció de l’escola canals de comunicació àgils, fluids i transparents per informar dels menús i novetats del servei. L’Ari, el personatge que explica els menús als infants, us mantindrà informats.

Pedagogia nutricional

Entenem la nostra tasca als centres educatius com una oportunitat per contribuir que els infants adquireixin hàbits de vida saludables. L’Ari s’encarrega de transmetre bones pràctiques i el nostre equip Dietista-Nutricionista s’encarrega de fer xerrades nutricionals a les escoles.

Els nostres partners

En col·laboració amb els nostres partners especialitzats integrem el projecte educatiu del centre a l’Espai Migdia buscant que els infants adquireixin habilitats socials i emocionals, a més d’uns hàbits d’alimentació saludables.

Els nostres serveis

Els nostres compromisos

Si vols saber més sobre els nostres serveis per a centres educatius, omple el formulari de contacte.

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!