Skip to content

Compromisos

Dietètica i nutrició

A Arcasa oferim una nutrició de qualitat a tots els nostres usuaris.

Promovem els hàbits de vida saludable, amb una alimentació equilibrada, sostenible i de proximitat.

El nostre departament de Dietètica i Nutrició  planifica l’ alimentació amb criteris nutricionals específics per a cada persona, partint d’una anàlisis  tècnic i adaptada a les necessitats específiques de cadascun dels nostres usuaris.

Som sensibles a les necessitats de col·lectius especialment vulnerables  i  les nostres dietes inclouen totes les varietats dietètiques i terapèutiques.

  • Donem un Tractament Personalitzat en casos d’ haver al·lèrgies o intoleràncies alimentaries

  • Oferim Assessorament Nutricional  en els sectors escolar, sanitari, sociosanitari i social.

  • Promovem  la Dieta Mediterrània,  entesa com un estil de vida amb múltiples valors afegits, que estimula la producció i consum local, fomenta una agricultura respectuosa amb el medi ambient i promou intercanvis i iniciatives regionals.

  • Des de l’ any 2010 disposem de la certificació AMED a totes les  cafeteries (primera empresa de col·lectivitats en aconseguir-la) ; i de la certificació AQUI FRUITA SI. 

  • Som promotors del projectes PAASS i PINSAP de l’Agència de Salut Pública de Catalunya, i del Projecte de Revisió de Menús Escolars PREME.

  • Hem estat reconeguts amb  el  “Premi Blanquerna” premi “CoDiNuCaT”, i participem habitualment en diferents taules rodones , fòrums i congressos nacionals en l’àmbit de la restauració col·lectiva.

Qualitat i seguretat alimentària

L’objectiu principal del nostre Departament de Qualitat és garantir la seguretat alimentària durant tots els processos de producció de les nostres cuines, així com col·laborar activament en la implantació de polítiques mediambientals.

El nostre equip de tècnics de qualitat i seguretat alimentària vetlla pel compliment del sistema d’Anàlisi de Perills i Punts de Control Crític (APPCC) amb totes les eines de gestió del control sanitari.

Disposem d’un Sistema de Gestió Integrat per donar suport als processos, avaluar l’activitat que es desenvolupa i participar en la recerca de nous objectius i indicadors que ens ajuden a millorar constantment, tenim sempre en compte el compliment de la normativa vigent, els requeriments interns i els dels nostres clients.

Arcasa, una empresa certificada

Sistema de Gestió de Qualitat | ISO 9001

Sistema de Gestió Mediambiental | ISO 14001

Seguretat i Salut en el treball | ISO 45001

Relació amb el client

A Arcasa creiem que els projectes i vincles que ens uneixen als nostres clients han d’estar gestionats des de l’inici segons un model que parteix d’un disseny, un desenvolupament i un seguiment en què el client és el protagonista.

Satisfer les seves necessitats i complir amb els compromisos que establim és una de les nostres màximes prioritats. Per això posem tot el nostre coneixement de mercat i la nostra professionalitat al seu servei.

Sistema de partenariat amb el client

Construïm projectes de col·laboració, creixement i millora continuada gràcies a la complicitat amb els nostres clients. Amb vocació de desenvolupament a mig i llarg termini.

Millora de l’experiència dels usuaris

La nostra filosofia es fonamenta en el desenvolupament de solucions adaptades a les necessitats específiques de cada usuari per aconseguir la seva màxima satisfacció.

Transparència en la gestió

Compartim amb el client totes les informacions necessàries per tal de poder fer un correcte seguiment de la gestió i així crear un entorn de confiança.

Cultura integradora d’equips

Ens adaptem a totes les situacions i tenim una gran cultura integradora en la gestió dels serveis. Creiem que totes les persones que intervenen en la gestió (tant personal d’Arcasa com personal de l’equipament) formen part d’un mateix equip que ha de treballar de forma coordinada i col·laborativa.

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!