Skip to content

36è Congrés SENPE

Laura Raya, nutricionista de Arcasa, ha presentat el programa de Reducció de Malbaratament Alimentari que estem implementant en col·laboració amb l’Hospital Germans Trias i Pujol (Ca Ruti) en el 36 Congrés SENPE (Sociedad Española de Nutrición Clínica y Metabolismo) celebrat aquesta setmana a Madrid.

Gràcies al conjunt d’accions posades en marxa s’ha aconseguit reduir el malbaratament alimentari del 20% de 2015 fins al 0,67% actual.

El departament de Dietètica i Nutrició de Arcasa és un referent en la restauració de col·lectivitats i participa activament en diferents fòrums, com són la Fundació Dieta Mediterrània, el programa de Triple Adaptació de la Dieta Mediterrània per a Pacients amb Disfàgia Orofaríngea del Consorci Sanitari del Maresme o el Consell Assessor per a l’elaboració de les guies per a la Reducció del Desaprofitament Alimentari en Col·legis que impulsa la Generalitat de Catalunya.

A la foto, Inés Navarro, Responsable del Departament de Dietètica i Nutrició de Arcasa i Laura Raya, Dietista-Nutricionista de Arcasa a l’Hospital Germans Trias i Pujol (Ca Ruti).

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!